oldsoul Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 Witam, stworzyłem ten wątek abyście podpowiedzieli mi ciekawe filmy może audiobooki z których można czerpać wiedzę historyczną. Broń Boże nie chce tu widzieć czterech pancernych czy czasu honoru. Seriale dokumentalne typu Sensacje XX wieku" są za to mile widziane i czegoś w tym stylu oczekuję (swoją drogą może ktoś ma zbiór wszystkich odcinków?) Niech to będzie tematyka XX wieku, drugiej wojny oraz kampanii wrześniowej.Czekam na wasze propozycje, ot, taka odskocznia od literatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Witam, tu zaglądałeś? Ponoć jeden obrazek wart tysiąc słów... http://www.google.pl/#hl=pl&cp=12&gs_id=1y&xhr=t&q=deutsche+wochenschau+1941&gs_sm=&gs_upl=&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbm=vid&source=og&sa=N&tab=wv&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=252bfbe3f0f1f2af&biw=1024&bih=642Do znalezienia także w sieciach p2p, rapid, itp.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsoul Napisano 1 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2011 bardzo fajne materiały do przejrzenia w wolną chwilkę- można wychwycić ciekawe rzeczy. Szkoda że nie rozumiem za dużo z niemieckiego.Chodziło mi raczej o inne filmy dokumentalne, ale te są niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.