szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 Witam wszystkich milosnikow historii i poszukiwan. Ostatnimi czasy postanowilem wyciagnac swoja piszczalke i zaczac smigac po okolicy. Mimo ze historia swiata i regionu interesuje sie od wielu lat dopiero teraz zaczynam znajdowac czas na wypady w teren. Na tym poscie bede zamieszczal swoje znajdki. Z gory prosze o wyrozumialosc i nie wysmiewanie moich znalezisk. Rozumiem ze wielu z was lata w terenie wiele lat i znalazlo juz swoje male skarby, ale ja swoja przygode dopiero zaczynam. Pozdrowienia z zachodnich ziem.
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 Wypadzik pare dni temu troszke zlomu...
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 i miejscowka w ktorej Iwan pepeszke ladowal. Zabraklo chyba magazynkow bo z 150 szt zostalo. Zostalo na miejscu i czeka na jego powrot :)
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 Postanowilem wybrac sie w slad za nasza dywizja piechoty, pierwsza pojawila sie artyleria.
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 Moj pierwszy smietnik niestety same smieci :)
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 Dzisiaj postanowilem wybrac sie na germanski smietnik ktory namierzyl kumpel i dal namiary.
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 Cholera mam chyba jakiegos pecha do brzydali. Idziemy sobie sciezka a tu taka niespodzianka po Iwanach
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 zaznaczam odrazu ze nie zbieram tego paskudztwa i wszystko zostalo na miejscu
szmilas Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 po dojsciu do smietnika aparat mi wysiadl wiec fotki dopiero z domu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.