Kacu Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Witam,posiadam medal zamieszczony na zdjęciu.na jednej stronie widoczna twarz otoczona przez wieniec.natomiast na stronie drugiej znajdują się fragmenty napisów, których niestety nie mogę przeczytać, widać jedynie to co na zdjęciu.średnica medalu to 4cm.proszę o identyfikacje i ewentualne wydatowanie.Pozdrawiam Kacu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Bardzo duże może;) Friedrich Wilhelm Georg Ernst??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacu Napisano 28 Listopad 2011 Autor Share Napisano 28 Listopad 2011 Dzięki za odpowiedź Martian :)ale naprawdę nie mam pojęcia czy to on, nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat tego przedmiotu.jak ktoś na coś trafi to proszę o wskazówki.Kacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melajda95 Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Na moich fotkach przedstawiony medal reklamowy stąd analogia do Twego.Oczywiście tylko podobne i nie musi ,to być ten kierunek poszukiwań.Zdjęcia z netu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melajda95 Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacu Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2011 mogę liczyć jeszcze na jakieś porady? :)Kacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacu Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2013 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.