hanys1pl Napisano 14 Listopad 2011 Autor Napisano 14 Listopad 2011 Metalowy jakby liść z możliwością przymocowania do materiału (dziurki na nić), od przodu też coś można przymocować. Wydaje mi się, że to mogło być przyszyte do czapki lub munduru.
hanys1pl Napisano 14 Listopad 2011 Autor Napisano 14 Listopad 2011 Dzięki za identyfikację. Czy masz może jakieś fotki albo rysunki tej broszki bo to chyba nie jest całość, a jestem ciekaw jak to wyglądało (agrafka była od ładniejszej strony i te dziurki jakby do przyszycia tego do materiału).
hanys1pl Napisano 14 Listopad 2011 Autor Napisano 14 Listopad 2011 Metalowy jakby liść z możliwością przymocowania do materiału (dziurki na nić), od przodu też coś można przymocować. Wydaje mi się, że to mogło być przyszyte do czapki lub munduru.
Pytanie
hanys1pl
Metalowy jakby liść z możliwością przymocowania do materiału (dziurki na nić), od przodu też coś można przymocować. Wydaje mi się, że to mogło być przyszyte do czapki lub munduru.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.