Krychu_Szprotawa Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 Witam, proszę o pomoc w identyfikacji odznaki ze zdjęć. Z góry dziękuję za pomoc.Pozdro!
Krychu_Szprotawa Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 tył odznaki. Mocowanie na szpileczkę, brak sygnatur.
Krychu_Szprotawa Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 Na jakiej podstawie twierdzisz, ze nie militarne?PS. Ja błyskawicę kojarzę z łącznością, ale nie wiem czy akurat w tym wypadku to dobry tok myślenia.Na początku odnaczka kojarzyła mi się z DJ lub HJ gdyż oni uzywali pojedynczych run w swojej symbolice, ale to tez nie to...
s_boj Napisano 8 Listopad 2011 Napisano 8 Listopad 2011 mi się to bardziej kojarzy z wpinką pracownika jakiejś elektrowni, czy zakładu energetycznego
Krychu_Szprotawa Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 Dzięki kopijnik to bedzie to:) Wydaje się dość rzadka ta odznaczka.znalazłem wątek o podobnej tematyce:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=235523Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 17:07 08-11-2011
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.