narcopolo Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 Witam Ostatnio wyszedł mi nieśmiertelnik austro-węgierski z prawie całą kartką, po wyciągnięciu i umyciu cała kartka pożółkła. Czy można ten proces cofnąć i przywrócić kartce dawny wygląd?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 A kartka po wyciągnięciu była sucha czy wilgotna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcopolo Napisano 8 Listopad 2011 Autor Share Napisano 8 Listopad 2011 Kartka była cała zawilgocona i umazana błotem, bo kwaśna ziemia miejscami przeżarła pudełko nieśmiertelnika. Po wyciągnięciu przemyłem ją wodą i rozkleiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcopolo Napisano 25 Listopad 2011 Autor Share Napisano 25 Listopad 2011 Odświeżam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Masz jakies foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.