ancover Napisano 6 Listopad 2011 Autor Napisano 6 Listopad 2011 Witam może ktoś będzie mógł odpowiedzieć czy można ten stan nazwać menniczy? i jaka może być jego wartość? Pozdrawiam
pmf1 Napisano 9 Listopad 2011 Napisano 9 Listopad 2011 jak zrobiłeś to zdjęcie? Nie widzę żadnych cieni, a na światło dzienne mi też to nie wygląda.
ancover Napisano 10 Listopad 2011 Autor Napisano 10 Listopad 2011 Witam fotkę zrobiłem na parapecie przy dziennym świetle a pod aparat podłożyłem szkło powiększające.
pmf1 Napisano 11 Listopad 2011 Napisano 11 Listopad 2011 jak na takie słabe sreberko to stan jest całkiem całkiem, tylko że wyczyszczona na max. Musisz poczekać na patynę albo użyć jakiegoś specyfiku, pozdrawiam
ancover Napisano 13 Listopad 2011 Autor Napisano 13 Listopad 2011 Może nie mam doświadczenia ale dla mnie srebro powinno przypominać srebro inaczej z miedziaczkami dlatego taka wyczyszczona ale można powiedzieć, że w prawie takim stanie zdobyta. Pozdro :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.