embrion06 Napisano 3 Listopad 2011 Autor Share Napisano 3 Listopad 2011 WitamWybieram sie w ten weekend na wykopki, jesli ktos tez sie wybiera to chetnie sie dolacze bo w kupie sila. Biegam z dfx.Poznan i bliskie okolicekontakt na pwPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmax344 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Siema, również szukam kogoś do wspólnego latania z wykrywką. Jestem z Lubonia i generalnie okoliczne tereny mam ogarnięte. Od paru lat szukam sam, ale można by poznać kogoś z okolicy z podobną zajawką, więc odezwij się to możemy gdzieś wyskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Witam, ja natomiast mieszkam w okolicach Swarzędza i też w znacznym stopniu mam już ogarniętą własną okolicę. Chwilowo czekam na roztopy bo chodź jest pogoda to ziemia twarda jak beton. Jak mróz puści to bardzo chętnie wybiorę się na jakiś wspólny wypad. Biegam z f70 i kanarkiem. Również proszę o kontakt na Pw gdy jakaś wyprawa będzie się szykowała. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 dopisuje sie do was... od 2 miesiecy zasilam Poznan:) prosze o wiadomosc na pw jesli cos wypali. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 WitamJa również piesze się współprace jak ktoś zainteresowany.We dwóch albo w małej grupie zawsze raźniej.Madmax344 sprawdź pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 a w lesie miekko, Patryk odezwij sie bo stracilem num. tel. do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Witam Jak tam jesteś w Poznaniu czy na Mazurach.Jak poszukiwania ja czekam za lepszą pogodą.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 18:35 29-01-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 witam ja jutro jadę przeszukać lasek marceliński od strony ul. bułgarskiej wyjazd około 7.30-8.00... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Jutro od 6 do 14 arbeit macht frei do piątku.Dzisiaj byłem ale lipnie i straszna zmarzlina.W momentach nie szło szpadla wbić.A miejscami jak wszedł tak się wyginał że prawie pękł.Może przyszły weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 To co Panowie, planujemy jakąś zmasowaną i wspólną akcję kiedy grunt trochę wymięknie? Spotkanie, wymiana doświadczeń no i oczywiście eksploracja. Co o tym myślicie? (u mnie w gre wchodzą tylko weekendy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Po ostatnim wypadzie wrucilem ze złamanym szpadlem i paroma łuseczkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LVF Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 jest ktoś jeszcze chętny z Pozka na weekendowe szperanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micrus Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Witam jeśli będzie ktoś planował wypad w teren chętnie się przyłacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 29 Sierpień 2012 Share Napisano 29 Sierpień 2012 Jak zawsze chętny na eksploracje Poznań/okolica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziol82 Napisano 7 Wrzesień 2012 Share Napisano 7 Wrzesień 2012 gdyby ktoś chetny na militarkę np do tuczna to z checia sie zabiore. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.