saper1939 Napisano 30 Październik 2011 Autor Napisano 30 Październik 2011 Nie wiem co to jest ani jakie ma pochodzenie.Zabawka coś wojskowego czy też kolekcjonerskiego.Czy ktoś coś wie na temat tego?Są jakieś napisy chyba po rosyjsku ale nie umie odczytać.
mietek Napisano 30 Październik 2011 Napisano 30 Październik 2011 I slusznie. Indyjski produkt dla turystow.
saper1939 Napisano 30 Październik 2011 Autor Napisano 30 Październik 2011 Nie wiem co to jest ani jakie ma pochodzenie.Zabawka coś wojskowego czy też kolekcjonerskiego.Czy ktoś coś wie na temat tego?Są jakieś napisy chyba po rosyjsku ale nie umie odczytać.
saper1939 Napisano 30 Październik 2011 Autor Napisano 30 Październik 2011 Prosze o przeniesienie posta do identyfiacji.
Pytanie
saper1939
Nie wiem co to jest ani jakie ma pochodzenie.Zabawka coś wojskowego czy też kolekcjonerskiego.Czy ktoś coś wie na temat tego?Są jakieś napisy chyba po rosyjsku ale nie umie odczytać.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.