psioter5 Napisano 30 Październik 2011 Autor Napisano 30 Październik 2011 Witam, wszedłem w posiadanie takiego oto wózka, koła na aluminiowych piastach 19cali. nie wiem co w nim jest oryginalne co zaspawane itp więc za wszelką pomoc bardzo dziękuje.
Hansdekawka Napisano 1 Listopad 2011 Napisano 1 Listopad 2011 Jeszcze jeden typ koła.@psioter,daj porządne zdjęcia!!!Albo zapomnij o temacie.
rs77 Napisano 2 Listopad 2011 Napisano 2 Listopad 2011 zdjecia faktycznie slabe,spaw ktory ja widze na zdjeciu nr 3 miedzy obrecza a kolem jest malo 'niemiecko-wojskowy' ze tak powiem ;)na twoich zdjeciach Hansdekawka widac rowniez eleganckie przykrecane mocowanie piast w obu przypadkach, a nie jakies takie niewiadomoco jak na zdjeciach psioteradyszel wyglada przyzwoicie..
Hansdekawka Napisano 31 Październik 2011 Napisano 31 Październik 2011 @zygamun,piszesz bzdrury. @psioter5,daj więcej zdjęć.
Hansdekawka Napisano 2 Listopad 2011 Napisano 2 Listopad 2011 I dla tego bez porządnych zdjęć się nie obejdzie,zanim one tu nie zawisną wszelkie wypowiedzi pozbawione są sensu!
psioter5 Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 zwróćcie uwagę na burtę, jest okuta grubym kutym płaskownikiem.
psioter5 Napisano 1 Listopad 2011 Autor Napisano 1 Listopad 2011 piasta raczej wygląda na oryginalną i dobrze pasującą
rs77 Napisano 1 Listopad 2011 Napisano 1 Listopad 2011 jak dla mnie to zygamun ma sporo racjiobrecze wygladaja jak motocyklowe 19'' dospawane do kola, typowe opony polskie 19'' z tej epokipiasta oryginalna to chyba byla przykrecana, sa tam jakies otwory
Pytanie
psioter5
Witam, wszedłem w posiadanie takiego oto wózka, koła na aluminiowych piastach 19cali. nie wiem co w nim jest oryginalne co zaspawane itp więc za wszelką pomoc bardzo dziękuje.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.