Skocz do zawartości

proszę o pomoc w doborze cewki do garrett-a ace 250

chavez

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam serdecznie jestem szczęśliwym posiadaczem GARRETT-a
ACE 250 zwracam się z prośbą o pomoc w doborze cewki ( w chwili obecnej posiadam 9,5-12") na allegro znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/nel-tornado-12x13-garrett-ace-150-250-350-i1882871315.html
i
http://allegro.pl/cewka-sondy-detech-s-e-f-wszystkie-wielkosci-i1895435633.html

z tym że ta druga oferta jest dość droga

proszę o pomoc ewentualnie o własne sugestie

wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Napisano
witam serdecznie wole zainwestować w cewkę ! chce kupić dobrą w rozsądnej cenie dla tego pytam ,garrett spełnia jak na razie w pełni moje oczekiwania ( wiadomo ze w miarę jedzenia apetyt rośnie ale ja się jeszcze nie najadłem )
Napisano
witam,ja w swojej 250-tce mam tą drugą firmy de tech z cewką 15 a 12" jest wielka, mam ją jakieś 4 miesiące i jak narazie jestem z niej zadowolony a zasięg jest dużo większy.
Napisano
Zgadzam się z kolegą dominislaw93 za te pieniądze będziesz miał PROXime która jest nieporównywalnie lepsza. To po co inwestować w zabawkę która ci zwiększy zasięg o 1 cm.
Napisano
Garrett GTI 2500 z tą cewką to ja rozumiem ale ACE 250 to tak jakbyś do Pentiuma 2 dołożył przykładowo kartę graficzną GeForce 9800 GTX z której 5% wydajności tylko wyciągniesz to na co tyle kasy inwestować w ACE jeżeli z tej cewki nie będziesz miał pożytku tylko świadomość wartości sondy.
Napisano
Kolego wiktor3030 przyrost mocy na ACE jest o 50% wiekszy nisz na sztandarowej cewce po zamontowaniu cewki nel 13 ''
oczywiście wszystko jest potwierdzone licznymi testami he he

PS Najgorzej jak ktoś nie wie i pisze nie prawdziwe posty potem cała reszta czyta i przepisuje na inny forach bzdury
Napisano
panowie pośledziłem troche forum troche you tub-a troche wasze opinie ! decyzja zapadła DeTech bedzie grany pozdrawiam serdecznie i powodzenia
Napisano
emisoo przyrost 50% ? Chyba za dużo bajek się naczytałeś i oglądałeś dla mnie te testy z yutube są nie wiarygodne kolego test wiarygodny to można zobaczyć tylko i wyłącznie w powietrzu a pod ziemią zawsze przeważnie znajdują się po drodze śmieci tak jak na tym filmie co podałeś link. 250 nie ma szans o jakieś mega przyrost według mnie to ta sonda do 250 to jest wyrzucenie pieniędzy w błoto. 50%:) i nie piszcie głupot nie wieże w cuda do puki testów w powietrzu nie zobaczę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie