hanys1pl Napisano 23 Październik 2011 Autor Napisano 23 Październik 2011 Trafiłem taką głowę lwa. W pysku trzyma kolucho (nieruchome, do którego jest przyczepiona ruchoma sprzączka (w niej były jeszcze resztki skórzanego paska). Od tyłu gwintowany otwór umożliwiający przykręcenie tego przedmiotu.
hanys1pl Napisano 24 Październik 2011 Autor Napisano 24 Październik 2011 Dzięki Hary DZ jesteś wielki. Pozdrawiam.
hanys1pl Napisano 24 Październik 2011 Autor Napisano 24 Październik 2011 Z tyłu widać gwintowany otwór. Znalazłem chyba identyczną w innym wątku, ale nikt nie rozpoznał jej dokładnie (najbardziej podobne są na czakach ale nie są identyczne).
Hary DZ Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 np. z raupenhełmu: http://www.kaisersbunker.com/dunkelblau/helmets/dbh65.htm pozdrawiam
Pytanie
hanys1pl
Trafiłem taką głowę lwa. W pysku trzyma kolucho (nieruchome, do którego jest przyczepiona ruchoma sprzączka (w niej były jeszcze resztki skórzanego paska). Od tyłu gwintowany otwór umożliwiający przykręcenie tego przedmiotu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.