sqr Napisano 22 Październik 2011 Autor Napisano 22 Październik 2011 poproszę o informacje co to za herb i co to za guzik
slawgo Napisano 22 Październik 2011 Napisano 22 Październik 2011 Jeśli można to daj większą fotkę awersu, podaj średnicę, oraz przybliżoną miejscówkę znalezienia.
Pablo.wpl Napisano 22 Październik 2011 Napisano 22 Październik 2011 Microsoft Office Picture Manager tym przytnij obraz aby był sam guzik wtedy automatycznie się powiększy.następnie http://www.odkrywca.pl/jak-zmniejszyc-zdjecie-aby-wstawic-je-do-watku-na-forum-sposob-najprostszy-,684783.html#684783i jest idealne, każdy sposób dobry
slawgo Napisano 22 Październik 2011 Napisano 22 Październik 2011 Próbowałem coś wycisnąć z tego zdjęcia....ale nie da rady. Herb mi nieznany....może pruski.....może ruski....wszystko zależy gdzie znaleziony. Można poszukać herbu ale jak się okaże, że to francuski?? Lokalizacja znaleziska zawęzi krąg poszukiwań.
sqr Napisano 23 Październik 2011 Autor Napisano 23 Październik 2011 znaleziony na pograniczu lubelsko-świętokrzysko-podkarpackim fotek na razie innych nie mam bo to nie mój guzik,ale postaram się o lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.