krzysztof-3f Napisano 19 Październik 2011 Autor Napisano 19 Październik 2011 Witam wszystkich.Interesuje mnie wasza opinia na temat wykrywacza Tesoro Pantera.Czytajac anglojezyczne różne fora na temat tego wykrywacza dowiedzialem sie że sie sam wzbudza?że to ogólnie awaryjny sprzet?proszę o opinię.
Raned Napisano 19 Październik 2011 Napisano 19 Październik 2011 Chyba bardzo słabo z Twoim czytaniem. Wypisujesz jakieś wydumane zarzuty i kończysz znakiem zapytania! Jak znam Panterę i opinie o tym wykrywaczu na forach angielskojęzycznych to są to same superlatywy. Jak dla mnie to wykrywacz zbyt spokojny i całkowicie bezawaryjny, mimo swojego wieku.
Jurek.S Napisano 20 Październik 2011 Napisano 20 Październik 2011 krzysiu,widze że to Twój pierwszy post więc nie przejmuj się.Użytkownik ktory odpowiedział na Twoje pytanie to -diler Tesoro.Jesli znasz angielski,to poczytaj troche i wyciągnij wnioski.
krzysztof-3f Napisano 21 Październik 2011 Autor Napisano 21 Październik 2011 Jureczku już wyciągnąłem wnioski i jednak zrezygnuję z tej wykrywki.
bikemax771 Napisano 21 Październik 2011 Napisano 21 Październik 2011 Lepiej zrezygnuj z zakupu każdzego wykrywacza bo wszystkie sie w zbudzają wiem z doświadczenia szkoda twojego czasu
sovereign2000 Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 krzysztof-3fPytałeś o Tesoro Pantera względem tej aukcji :http://allegro.pl/tesoro-pantera-i1884422376.html#historyOdpowiedział Ci Raned (całkiem trafnie) , ale potem Cię przelicytował.I po co było się pytać ?
Raned Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 Bo ta Pantera kiedyś była moja, płaciłem za nią spore pieniądze. Wydaje się być dobrze utrzymana. Ostatnio Pantera na amerykańskim eBayu poszła za ok. 450 dolarów. Niewiedza kosztuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.