Skocz do zawartości

EL Tornado 12x13 Minelab X-Terra 705-warto?

Zwierzu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,też jestem użytkownikiem X-terry 705 i mam podobny dylemat,czy warto wydawać 7-siedem stówek na tą cewkę czy nie.Mam już DD 7,5 kHz 'dokupiłem 18,75 kHz DD , i myślę nad nele'm .
Ale czy warto??
Dodam jeszcze ,że latam często pola-łąki,rzadziej lasy.
pozdro.
Napisano
Nel jest prawdziwym czołgiem wśród cewek odnośnie budowy i zasięgó(niska waga), nic ci nie pęknie, możesz przejechać po niej samochodem ( zwłaszcza uszy niedolewy z tworzywa ) i nie będzie dyndać w środku .Wyciągałem nią sreberka zostawione przez elipsę DD 18,75 khz

Bezpośrednio od producenta można kupić taniej
  • 3 weeks later...
Napisano
Mam takową w Omedze i jestem zadowolony. Zasięg sporo zię zwiększył w glebie. Radzę poszukać tematu na forum i obejżeć filmiki na YouTube.
Napisano
Mnie to tylko zastanawia jedna kwestia odnośnie cewek NEL bo jak przeglądam neta i youtube wszędzie są testy tych cewek ale przeprowadzane przez ukraińców a co do nich to ja im za wiele nie wierzę bo taki test z zasięgiem na monetkę to można sobie zrobić pod odpowiednim kontem ustawiając kamerę i mamy co chcemy z zasięgami czemu jak to takie dobre nikt nie zamieści z naszych użytkowników takiego testu.
Napisano
Test cewki do E- track na japońskiej ziemi zeby rozwia spekulacje , i nie pisać bzdur
http://www.mlotv.com/view/989/nel-pro-coil-shoot-out/
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie