Defekt Napisano 10 Październik 2011 Autor Napisano 10 Październik 2011 Witam!Dziś zdruzgotany odkryłem co mój szczeniak zrobił ze Smętkiem- przegryzł (całkowicie) przewód łączący cewkę z elektroniką ;/ No i stąd moje pytanie czy da się to skutecznie sklecić do kupy, tak żeby działało? Czy nie obejdzie się bez nowej cewki?Jutro będę dzwonił do Pana Smętkowskiego, ale dobra rada z forum nie zawadzi.PS:Nie jest to zwykły przewód, poszczególne kabelki są dodatkowo w oplocie miedzianym od zewnątrz.Pozdrawiam
Hebda Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 Trudna sprawa,naprawa chałupnicza może mieć wpływ na nieprawidłowe działanie całego wykrywacza.Myślę że tylko Pan Smętkowski znajdzie rozwiązanie,najlepiej zna swoją wykrywkę
Defekt Napisano 8 Listopad 2011 Autor Napisano 8 Listopad 2011 Dla potomnych: producent bez większych trudności naprawił przerwany kabel i przy okazji sprawdził resztę parametrów wykrywacza. Bardzo profesjonalna obsługa. Wykrywacz otrzymałem zanim zdołałem zapłacić za naprawę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.