niflheim85 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djdj75 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 nie chcę żeby to co napisze brzmiało jak sarkazm, ale czy wcześniej czy później wszystkich nas to czeka, co prawda szkoda że szybciej, bo tyle jest do przeżycia i odkrycia, myślę że jeśli jest coś tam po drugiej stronie to ja bym szukał pewnie dalej - i pewnie tak jest że kolega śp. to robi. głowa nisko do rodziny i bliskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzakt Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan13 Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.