Bezimienny Napisano 6 Październik 2011 Autor Napisano 6 Październik 2011 Witam. Mam pytanie czy opłaca się dać 500zł za garrett ace 150 używany na 1,5 roku gwarancji? A i jego osiągi znacznie sie różnią od tych MD po 200zł czy to mała różnica bo niemam pojęcia...? Prosiłbym o dwie szybkie odpowiedzi, Pozdrawiam.
Tradytor Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 Ja swojego sprzedałem po sezonie czyli w środku zimy mój miał 2,5 roku był po gwarancji a dostałem za niego 400zł.Jak masz kupić tego MD to idź lepiej do baru i zainwestuj te pieniądze w alkohol :)
gral Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 Nie wiem czy się opłaca,ale nie kupuj MD.Pozdrawiam.
macbaton Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 aż wstyd się przyznać, ale MD to był mój pierwszy wykrywacz. Przez niego prawie się zraziłem do mojej wielkiej pasji. MD jest nic nie wart, nic nim nie znajdziesz. Na początek 150 jak najbardziej wystarczy. Jeżeli, jak piszesz, do tego jest na gwarancji, to na co czekasz?
gral Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 A czego tu się wstydzić,prawie każdy bez zasobnego portfela zaczynał od MD.Ważne że to nie zraziło nas do naszej pasji.Pozdrawiam.
Bezimienny Napisano 7 Październik 2011 Autor Napisano 7 Październik 2011 a jednak nie będe go kupował wole dozbierać 300zł i kupić fisher 2 albo ace 250Co prawda troche to zbieranie mi zajmie ale myśle że rade dam;)Oczywiście dzięki wszystkim za rady:)Pozdro
macbaton Napisano 9 Październik 2011 Napisano 9 Październik 2011 Bardzo dobry wybór. Zawsze można powiedzieć, że nie kupuj, bo dołożysz ....zł i masz.... . Dołożyć możesz później jak już będziesz miał swój wybrany.Ja na Twoim miejscu wybrałbym F2.Dasz dół :)
Bezimienny Napisano 9 Październik 2011 Autor Napisano 9 Październik 2011 No właśnie na 80% to będzie fisher 2, czytałem o nim tutaj w starych wątkach i wywnioskowałem że fisher 2 lepszy niż ace 250 ale niewiem może dlatego że więcej było osób posiadających ten drugi...:)Albo F4 (np. teraz jest na znanym portalu aukcyjnym za dość ,,niską'' cenę) Pozdro :)
macbaton Napisano 9 Październik 2011 Napisano 9 Październik 2011 no jeżeli mówimy o tym z cewką 11` to będzie kombajn!
Cpt.Nemo Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 Fisherek ? Czy aby nie ten na przestarzale i drogie 9V bateryjki ?A gdzie mu tam do ACE :)Z Fisherow to i owszem bardzo polecalbym ale F75 - ta maszynka juz jest cos warta i zasilanie normalne i ekonomiczne i potencjal wykrywki calkiem przyzwoity, to warto kupic.
jacho Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 Nemo się nie zmienia. Liczy się tylko bateryjka.
macbaton Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 Bezimienny może kupić na pewnym portalu F4 z cewką 11` i pada propozycja ACE 250, bo nie ta bateryjka? Ja mam Deltę i też chodzi na 9V, teraz poszła tak technika do przodu, że można kupić nawet akumulatorki 9V - serio ;)
marek5 Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 Mam f 4 i chodze ze sluchawkami.Baterie starczaja na bardzo dlugo.F4 jest malo znany bo kosztowal 0k 1600 a teraz ok 1300.Mialem ac 250 i teraz fiszera wiecej kosztowaly mnie robaki i zanenta na jednorazowy wypad na ryby jak teraz baterie na kilka wypadow .Malo ludzi zna ten sprzet bo garet to jak VW znany i lubiany a fiszer /z racji ceny / mniej.
sebo_sek Napisano 10 Październik 2011 Napisano 10 Październik 2011 Myśle, że F2 na razie wystarczy. Miałem F4 i jest dobry ale ma swoje przypadłości, potrafi wariować (nie z powodu telefonu). Po za tym to nie hobby dla wszystkich, a F4 cholernie trudno sprzedać nie tracąc na tym kupy kasy. Bierz F2, zobacz czy ci leży, potem uderzaj w Minelaby :)
macbaton Napisano 11 Październik 2011 Napisano 11 Październik 2011 Przy telefonie to każdy wariuje, więc najlepiej zostawić w samochodzie ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.