Skocz do zawartości

,,Historia uchwycona naszym aparatem'' - Ciekawe Fotografie cz. 2

Tominew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W związku z prośbą forumowiczów, odświeżam wątek związany z ciekawymi zdjęciami waszych odkryć , ponieważ tamten czyli część 1- http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=280375#1262235
otwierał się zbyt wolno.

Proszę wstawiajcie zdjęcia w przyzwoitej jakości, dobrze oświetlone i ostre. Entuzjaści fotografowania napewno będą wiedzieć o czym mówię. :)

Pozdrawiam Wszystkich i zachęcam do wstawiania fajnych zdjęć.

Tominew
Napisano

Nie posiadam najlepszego sprzętu i zdjęcia jakie są, takie są, ale jak tylko mam okazję i widzę coś ciekawego, to muszę przystanąć i zatrzymać w kadrze obraz " który mnie ciekawi, fascynuje, skłania do zadumy, itp. itd. Dla innych mogą to być zwykłe fotki, ale dla mnie, to coś więcej. No więc wędrując po bezdrożach, szlakach i bocznych drogach Puszczy Kampinoskiej, można natknąć się na mogiły i cmentarze, drugowojenne jak i jeszcze starsze. Na tym zdjęciu jest krzyż na starym cmentarzu kolonistów. Swojego czasu wygrzebany spod liści i postawiony przez kol. Der Szpadla.

Napisano

Czasem można się zatrzymać przy grobach, których rok, dwa lata temu jeszcze tu nie było. Ten, sądząc po świeżo usypanej ziemi pojawił się prawdopodobnie w tym roku. Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to mógłby cokolwiek napisać na ten temat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie