pantherer Napisano 5 Październik 2011 Autor Share Napisano 5 Październik 2011 mam zapytanie,gdybym hipotetycznie znalazł jakiś transporter na czyimś polu, to jak zrobić żebym ewentualnie był jego posiadaczem, a co jeśli w nim byłaby amunicja do moździeży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Witam . Z pewnością należy spisać z właścicielem pola stosowną umowę ( może ten link będzie przydatny http://motofinanse.pl/umowy-formularze )A w drodze powrotnej amunicję pozostawić w najbliższym posterunku Policji . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Tak, z amunicją tudzież niewypałami należy postąpić jak w poście powyżej... bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Jeżeli jest zakopany w ziemi to należy do państwa, żadne umowy z właścicielem gruntu nie wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Nie spodziewałem się że ktokolwiek potraktuje na poważnie tą umowę ;) Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyPoznań Napisano 5 Październik 2011 Share Napisano 5 Październik 2011 Ja proponuje porozmawiać z ludzmi z Muzeum Broni Pancernej w Poznaniu.Jeśli hitpotetycznie on tam jest,a w razie wydobycia napewno dobrze się nim zajmą i nie zmarnuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.