Skocz do zawartości

akumulatoki philips

sordyl10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja korzystam z Energizer, dłużej trzymaja od Enelop.
Enelop za to szybciej uwalniają Energie, co w wykrywaczu jest nie potrzebne.
jak najbardziej Enelop lub Energizer, innych nie bierz
Napisano
Moje pierwsze akumulatory 9V były najtańsze chińskie z pewnego portalu aukcyjnego. Potem dokupiłem drugie, lepsze, Warta. Moje wielkie zdziwienie, jedne i drugie nieźle trzymają z tym, że chińskie mają słabe blaszki zewnętrzne i co jakiś czas trzeba je poprawiać.
Napisano
Najleprze napewno Enelop lub Energizer, Enelop są leprze do np. aparatów z lampą błyskową, enelopy szybko uwalniaja energie, za to Energizery dłużej będą trzymać w terenie.
Jak najbardziej któreś z nich.
Napisano
Nic Energizery nie beda dluzej trzymac :) To zwykle akumulatory, a Eneloopki prawie nie podlegaja samorozladowaniu, trzymaja jak bateria- mogaq chocby rok lezec w szafie i od razu dzialac w urzadzeniu. Energizery nie maja najmniejszych szans przy Sanyo Eneloope :)
Napisano
Z tym się zgodze, że po roku włożymy i bedą miały więcej sprawności niż Energizery, ale enrgizery jak wyjmnimy z ładowarki i włożymy do wykrywacza, będą dłużej trzymały.
Wogóle Enelopy mają chyba max 2000Amh a Energizery max 2650Amh - pojemnośc też jest ważna.
Teraz dopiero Eneloop zrobiła 2500Amh, jest to nowośc i są bardzo drogie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie