Skocz do zawartości
  • 0

parciana ładownica/nosidło na narzędzia

józwa

Pytanie

Napisano

Witam wszystkich, mam problem z ustaleniem przeznaczenia i pochodzenia przedmiotu ze zdjęcia. Na pierwszy rzut oka - ładownica, ale po otwarciu i rozłożeniu, bardziej przypomina to orebkę" na narzędzia czy części. Brak jakichkolwiek stempli, materiał zielony, paski skórzane, brązowe, w tym jeden u góry do przenoszenia, sprzączki stalowe. Nie ma możliwości przytroczenia od tyłu do pasa głównego, jak w normalnej ładownicy, brak też typowych zaczepów do szelek. Dziękuję za wszelkie sugestie.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, mam problem z ustaleniem przeznaczenia i pochodzenia przedmiotu ze zdjęcia. Na pierwszy rzut oka - ładownica, ale po otwarciu i rozłożeniu, bardziej przypomina to orebkę" na narzędzia czy części. Brak jakichkolwiek stempli, materiał zielony, paski skórzane, brązowe, w tym jeden u góry do przenoszenia, sprzączki stalowe. Nie ma możliwości przytroczenia od tyłu do pasa głównego, jak w normalnej ładownicy, brak też typowych zaczepów do szelek. Dziękuję za wszelkie sugestie.

Napisano

hah, na prawie rok zapomniałem o tym wątku, ale wrzucam dodatkowe foty, może ktoś coś skojarzy. Długość samego fanta: +- 30 cm, u podstawy 18, wysokość 10 cm, w środku dodatkowy trok i ślady rdzy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie