Nightmare777 Napisano 3 Wrzesień 2011 Autor Napisano 3 Wrzesień 2011 Mój świeżo kupiony Argo po godzinie pracy przestał wyświetlać pozycje menu. Widoczne są jedynie strzałki. Po włączeniu wykrywacza wyswietla się prawidłowo ekran powitalny, brak natomiast napisu sonda do ziemi pusc przycisk". Na ekranie glównym nie wyświetla się tryb pracy, tylko sam wskaźnik filtra. Wskaznik dyskryminacji i czułości jest ok, natomiast nie wyświetla się tekst z jego prawej strony. Reszta działa ok. Czy ktoś z użytkowników Argo miał podobny problem? Da się to jakoś obejść, czy pozostaje tylko serwis? Mój Argo jest w wersji 2.1
Rujewit Napisano 5 Wrzesień 2011 Napisano 5 Wrzesień 2011 Jesli masz wykrywke na gwarancji (a na na pewno masz) to ja bym sie nieszczypal tylko od razu slalbym do serwisu. Moze jakas plytka sie uszkodzil, kabelek lub cos z wyswietlaczem ale aby wiedziec trzebalobylo zajrzec do srodka, a to moze naruszyc gwarancje.
Nightmare777 Napisano 5 Wrzesień 2011 Autor Napisano 5 Wrzesień 2011 Jutro wykrywacz jedzie do serwisu, już kontaktowałem się z producentem. To nie wina wyświetlacza, tylko teksty nie wyświetlają się na ekranie, jakiś błąd softu chyba.
Mata00000000 Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 Też mi się tak stało jutro wykrywacz wysyłam do serwisu rozumiem że Ci to zrobili?teraz wszystko działa poprawnie? pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.