Keish Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Witam,szukam wykrywacza który nie wydrenuje mi kieszeni. Do finału zakwalifikowały się :-Fisher F4-Fisher F5-Teknetics Delta 4000 z dwoma cewkami- Teknetics Gamma 6000Co wybrać ? Czy ktoś ma może zestawienie zasięgów tych maszyn? Najbardziej mi się podoba F5 ale czy warto czy te kilka stów więcej zostanie zrekompensowanych mozliwościami? Może jednak Delta z dwoma cewkami będzie wystarczająca? Interesują mnie monetki i inna drobnica. Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam
Pablo.wpl Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 - Teknetics GammaZ tego co pamiętam to zasięgowo dorównał f70 no i na drobnicę właśnie jest Nie polecam f5
jacekpluszak Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 witaj.posiadam deltę i jestem , mega zadowolony ale z tych co zakwalifikowałeś to zdecydowanie najlepsza będzie Gamma , a tak nawiasem mówiąc to f5 nie jest taki zły nie bądźmy tacy drobiazgowi...pozdrawiam.
MilKam88 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Jako, że tak jak wspomniałeś nastawiasz się na monetki i inną drobnicę. To najlepszym wyborem a na pewno najbardziej opłacalnym (według mnie oczywiście) z tych wykrywaczy, które wymieniłeś będzie Delta 4000 WWII. Delta jest naprawdę skuteczna jeżeli chodzi o kolorek. No i masz dwie cewki w zestawie.
Keish Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Dziękuję, co do gammy to widziałem tylko wersję z jedna cewką 8. Czy jest wystarczająca czy trzeba dokupić DD11" o ile pasuje?Pzdr
Keish Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 W końcu jednak zaszalałem :)) . Własnie jedzie do mnie używana 1,5 roczna omega z dwoma cewkami . Cena może nie szalenie niska ale zawsze 6 do 7 stów w kieszeni. Mam tylko nadzieję że nie okaże się jakimś trupem. Jak tylko uda mi się na chwilę z nią wyrwać opiszę wrażenia. Pozdrawiam i dziękuję za informacje.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.