czerkies Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Witam, proszę o pomoc w ID tych butów...? Przedwojenne szeregowego kawalerii, czy może wczesne LWP..?
Shluka Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Wczesne LWP. Stan całkiem niezły.Pozdrawiam W
czerkies Napisano 1 Wrzesień 2011 Autor Napisano 1 Wrzesień 2011 Właśnie mam je do kupienia. Raczej nie pochodzą z allegro, jednakże sprzedający upiera się na ich przedwojenność...
Shluka Napisano 2 Wrzesień 2011 Napisano 2 Wrzesień 2011 Buty to 100% powojenne polskie saperki" LWP, tzw. juchtowe. Zwróć uwagę na zapiętek i pasek łączący z tyłu cholewkę. Są po stronie zewnętrznej. Widziałeś podeszwę? Jeżeli zelówka jest podbita gumą tak jak na zdjęciu obok to z dużym prawdopodobieństwem są to te same buty.Pozdrawiam W
Shluka Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Jaki jest rozmiar tych butów? Masz je już czy chcesz dopiero kupić? Jeżeli masz to wrzuć zdjęcie podeszwy.Patrząc na nie, zastanawiam się czy to nie są te same buty, które sprzedałem jako wczesne LWP, a które ostatnio pojawiły się na Allegro jako właśnie buty kawalerii wz.31 ...Pozdrawiam W
Shluka Napisano 1 Wrzesień 2011 Napisano 1 Wrzesień 2011 Znalazłem nawet zdjęcie tych sprzedawanych kiedyś przeze mnie. Wrzucam dla porównania. Jak widać były natłuszczone, te ze zdjęć ktoś przesuszył, żeby lepiej" wyglądały.Pozdrawiam W
Pytanie
czerkies
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.