eksploratormazury Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2011 Witam wszystkich serdecznie . To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałośc. Pytanie moje dotyczy legalnosći posiadania strony włanej roboty www z nazwijmy to drobnymi fantami (monety , łuski , guziki) chciałbym bardziej aby strona miała charakter edkacyjny czyli długa historia danej monety , od czego jest dany guzik ( gdzie i przez kogo zrobiony) oraz historia łusek. ALE NAJWAŻNIEJSZE PYTANIE - CZY TAKA STRONA JEST LEGALNA ? Bo fanty są oczywiście znalezione - Dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Witam, zawsze możesz spróbować. Jest nawet taki jeden kolega co się nie przejmuje i robi swoje - ma stronę/galerię i to chyba jest legalne - chociaż zależy na kogo trafisz ;) http://fabryka-historii.pl/kategoria/moje-odkrycia/Kliknij np. na skrzyneczkę ze złotem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.