saperfts Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 2h plus zlom:/ ( przynajmniej sie za paliwo zwroci)
saperfts Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 dzsiAJ. miesjcowka stary folwark sygnal pod wycieta gruszka glebokosc- - na szpadel fiskarsdziwna sprawa w srodku kociolek żeliwny i 2 wiadra. pobita butelka , kilka par butow, i pobity talerz. byc moze ktos mnie juz ubiegl
sovering Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 WITAM Raczej watpie ,ze ktos cię ubiegł jeśli myslisz o skrytce to kto wykopuje dołek na głębokość szpadla aby cos schować wiele skrytek miałem i widziałem i nie na takiej głebokości Raczej to jakiś smietnik Pozdr .sover
saperfts Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 aa tu juz Tato rozkopuje bo ja sie zmeczylem:D pozdr
CzarnyPoznań Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 WitamSuper fanty.Mam pytanie czy wykrywacz którego używasz to whites coinmaster
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.