esterendensen Napisano 24 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2011 Witam.U sąsiada w stodole stoi wóz konny z takimi kołami.Odkręciłem jedno do zdjęcia i tu rodzi się pytanie,z jakiego to pojazdu.Wydaje mi się,że to od sdkfz 251,ale nie jestem pewien.Czy ktoś może potwierdzić lub zdementować moje podejrzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 http://www.lerenfort.fsnet.co.uk/page38N.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 24 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2011 A może to być sdkfz 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 24 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2011 Dla porównania proporcji zdjęcie z butem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 24 Sierpień 2011 Share Napisano 24 Sierpień 2011 wydaje mi sie ze te koła sa takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.