Hagen Napisano 20 Sierpień 2011 Autor Napisano 20 Sierpień 2011 Będąc 3 tygodnie na Wyspie Sobieszewskiej udało mi się znaleźć te oto pociski. Oczywiście owe znajdki zostały w lesie. Z ciekawości proszę o ID tych pocisków oraz z czego one były wystrzeliwane.Wysokość 50cm szerokość 15
Hagen Napisano 20 Sierpień 2011 Autor Napisano 20 Sierpień 2011 Będąc 3 tygodnie na Wyspie Sobieszewskiej udało mi się znaleźć te oto pociski. Oczywiście owe znajdki zostały w lesie. Z ciekawości proszę o ID tych pocisków oraz z czego one były wystrzeliwane.Wysokość 50cm szerokość 15
Hagen Napisano 21 Sierpień 2011 Autor Napisano 21 Sierpień 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedzi czy dobrze mi się wydaje że te pociski nie mają zapalników ??
ZUBIKED Napisano 20 Sierpień 2011 Napisano 20 Sierpień 2011 Jak to jest to co ja myśle że jest to - ładne butyKaliber to pewnie 152 cm sytem Boforsa Daj znać do Muzeum Obrony Wybrzeża bo to chyba Laskowskiego
Pytanie
Hagen
Będąc 3 tygodnie na Wyspie Sobieszewskiej udało mi się znaleźć te oto pociski. Oczywiście owe znajdki zostały w lesie. Z ciekawości proszę o ID tych pocisków oraz z czego one były wystrzeliwane.
Wysokość 50cm szerokość 15
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.