kondrat6 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 Witajcie,mam takie pytanko odnośnie tej opaski,czy takowe były i czy można gdzieś należć informacje na ich temat.Niby ze strychu ale nie mam pewności co z nią.
lincoln Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 na opasce zrobili z gapy kurczaka,wystarczy spojrzec na uda
Strugu2 Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 Kopia jak nic. Fantazyjne sygnatury SS-BW. SSmańskie fabryki odzieżowe akurat na 1 planie. Jak coś to sygnatura była by w środku lub z tyłu... Pozatym DRK i SS? :)
kondrat6 Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 No tak,tylko że były jednostki sanitarne SS ale mnie chodzi o przykłady do porównania jak można...bo musze mieć pewność zanim puszcze ją w obieg,bo że tak powiem g...na nie lubie wciskać.
tczkrjo Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 http://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N006561.htmltu masz orginal
Luftlander Napisano 16 Sierpień 2011 Napisano 16 Sierpień 2011 Sanitariusze WH/SS z DRK nie mieli nic wspólnego (oprócz pacjentów).
Pytanie
kondrat6
Witajcie,mam takie pytanko odnośnie tej opaski,czy takowe były i czy można gdzieś należć informacje na ich temat.Niby ze strychu ale nie mam pewności co z nią.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.