szafcio Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 Witam,Trafiły mi się takie naszywki w kształcie proporców wojskowych, czy koledzy są w stanie zidentyfikować w/w proporce. Prawdopodobnie są Polskie z beretów.
szafcio Napisano 19 Sierpień 2011 Autor Napisano 19 Sierpień 2011 Znalazłem sam ale mimo wszystko dziękuję za pomoc.1 – 1 Pułk Specjalny Komandosów J.W. 4101 Lubliniec,2 – 10 Brygada Kawalerii Pancernej J.W. 2399 Świętoszów,3 – 1 Mazurska Brygada Artylerii J.W. 2568 Węgorzewo,4 – 15 Giżycka Brygada Zmechanizowana J.W. 3797 Giżycko,Proporczyki używane w pododdziałach w/w jednostek.
szafcio Napisano 16 Sierpień 2011 Autor Napisano 16 Sierpień 2011 Witam,Trafiły mi się takie naszywki w kształcie proporców wojskowych, czy koledzy są w stanie zidentyfikować w/w proporce. Prawdopodobnie są Polskie z beretów.
Pytanie
szafcio
Witam,
Trafiły mi się takie naszywki w kształcie proporców wojskowych, czy koledzy są w stanie zidentyfikować w/w proporce. Prawdopodobnie są Polskie z beretów.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.