lincoln Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2011 witam,kopie ktos w okolicach plocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Kopie,aż za dużo.Jak masz miejscówke chętnie się wybiore,hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lincoln Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2011 kundzio liczylem na ciebie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 A znamy się?Tak czy inaczej na mnie zawsze można liczyć hehe.Jestem niedoskonaly i doskonale sobie z tym radzę.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lincoln Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 kudzio a w jakich okolicach kopiesz?mozna kiedys wyskoczyc w teren.Pewnnie sie nieznamy a moze?kto wie,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Jest pare miejscówek w których nie byłem np.Las królewski,należałoby go obadać glębiej.Tylko z brzegu macałem,w kilku zawsze raźniej,poza tym cały czas mam w głowie jar Ośnicy ,ale nie wiem jak to ugryźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beryx Napisano 4 Kwiecień 2016 Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Kopiecie w okolicach płocka chetnie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.