Polonez_ Napisano 15 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2011 witam, czy jest jakiś sposób aby uzupełnić te ubytki patyny, chciałbym ją za niedługo sprzedać, a wydaje mi się że zmniejszają one wartość monety... z drugiej strony nie ma odprysków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Monetka ładna,miałem taką,wybitą 8lat później niż Twoja,mennica także warszawska.Nic z nią nie rób,zostaw to kupującemu.(są na to wyczuleni,jeden chciałby po oliwce,drugi nie,lepiej nie kombinować i pokazać stan faktyczny)Swojej po trafieniu nie czyściłem,poszła za ponad 2setki:)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Dokładnie zostaw Jej polepszyć się nie da, tylko zaszkodzisz Możesz srubować sztuczną Patynę" ale 99% ją rozpozna a monetka i tak wtedy straci wartośći...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.