MilKam88 Napisano 14 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2011 Postanowiłem założyć temat o komarach, których przez niestety deszczowe lato jest w tym roku istna plaga. Praktycznie wejście do lasu bez preparatu od tych owadów jest niemożliwe. Nie wiem jak Wam koledzy, ale mi utrudniają poszukiwania i bardzo denerwują. Jak się jest w ruchu to nie jest tak źle. Gorzej jak jest sygnał i człowiek zabiera się do kopania :D Wtedy jest po prostu czarna chmura. Zawsze były komary, ale takiej plagi nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 na komary to mam olewkę, ale końskie muchy to jest masakra i tez w tym roku jest ich niestety nie małopozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Pamietam iz mozna bylo kupic specyfik o nazwie PANKO, wszelka gadzina uciekala precz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Koledzy one tez chcą żyć tak jak my wiec muszą nam trochę krwi upić HHHEEE :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.