Skocz do zawartości

Oziexplorer i transport waypointów....

Der Szpadel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Niedawno kupiłem etrexa legend HCX i zabrałem się za kalibracje map wig w programie oziexplorer, jak już się z tym uporałem to pozaznaczałem sobie w ozzim punkty a następnie chciałem je przenieść do mojego legenda , system go rozpoznał więc wydawało by się że wszystko w panelu konfiguracji zrobiłem ok, ale jak klikam w ozzim przenieś punkty do GPS to pokazuje się komunikat czy chce to zrobić a potem jak potwierdzam to znika okienko komunikatu i jest tak jakby nigdy nic się nie działo a na GPS'ie punktów nie ma. Poradźcie jak to poprzenosić bo przepisywać setek punktów ręcznie to nie bardzo mi się widzi.

Pozdrawiam
Napisano
hmm dałem wątek na forum garniak.pl ale tam nikt się nawet słowem nie odezwał, obacze tą stronkę gpsmaniaka, wiesz tu chodzi o przerobienie tych z ozi na garminowskie ale rzeczywiście takich jeszcze nie szukałem , tak czy owak dzięki za podpowiedź
Napisano
Ściągnąłem ten gps Babel, i zmieniłem nim format z wpt na mps, ale mapsource nie chce tego czytać, potem zmieniłem na gdb i odczytał ale nie serie punktów tylko jeden który odczytał jako bez współrzędnych i wywalił go w map source daleko poza mape, mówiąc krótko dalej nad tym siedze ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie