trasher Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 Znaleziona na polu I wojny,czy to możliwe aby zachowała taki stan? O ile się nie mylę chromowanie,niklowanie spopularyzowano" na początku XX wieku ale mam jakieś wątpliwości czy może wypowiedzieć się jakiś fachman"?
trasher Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 Znaleziona na polu I wojny,czy to możliwe aby zachowała taki stan? O ile się nie mylę chromowanie,niklowanie spopularyzowano" na początku XX wieku ale mam jakieś wątpliwości czy może wypowiedzieć się jakiś fachman"?
Kamiljan Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 nie chciało ci sie wogole poszukac gościu, wpisz tylko w naszej szukajce''klamra oficerska''
Pytanie
trasher
Znaleziona na polu I wojny,czy to możliwe aby zachowała taki stan? O ile się nie mylę chromowanie,niklowanie spopularyzowano" na początku XX wieku ale mam jakieś wątpliwości czy może wypowiedzieć się jakiś fachman"?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.