franciszekdmowski Napisano 1 Sierpień 2011 Autor Napisano 1 Sierpień 2011 Znalazłem monete w miejscu potyczki partyzanckiej nie jestem pewien czy moneta czy żeton, na jednej stronie jest kangur na drógiej prawdopodobnie słoń, nie mogę odczytać daty...ktoś może spotkał sie z czyms podobnym...? zgóry dzięki za odpowiedź...
maxim026 Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 witam. franciszekdmowski zapraszam do regulanimu forum tam jest wszystkoopisane jakwstawiac fotki.jakkolga wstawi tonapewno cos dordzimy no chba ze tyfus-ik dowali mi za ???????????????????? pomoc
tyfus Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 owszem ... mogęza brak słownika ortograficznego ... i nie mam na myśli tylko tego postu.zadnej hemii":)))
franciszekdmowski Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 jak dam rade to spróbuję dodać jakąś fotke ale nie wiem czy na foto coś będzie widać...
ratus Napisano 14 Wrzesień 2011 Napisano 14 Wrzesień 2011 Witam!Znalazłem taką samą. Jedna strona kangur, druga słoń.Chyba miedziowa, lub jakiś stop z miedzi.Nie mam pojęcia co to?Jak zrobię fotki wpuszczę. Może jakiś żeton do gry?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.