Skocz do zawartości

Do 500 zł

adrian950

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Czy jest jakiś dobry sprzęt do 500zł ? Co myślicię o tym

http://allegro.pl/wojskowy-impulsowy-wykrywacz-metalu-nato-dhpm-1a-i1734238641.html

Chyba dobre ale do min ^^

Pozdrawiam
Napisano
A czego się spodziewać po wojskowych wykrywaczach. Przecież oni używają ich do usuwania min, granatów, pocisków itp. Także dla poszukiwacza wykrywacze w stylu W3P są raczej bezużyteczne. Do 500zł hmmm... A czego Kolega chce szukać?
Napisano
tam jest licytacja 300 zł to mogę klepnąć

bo fajny sprzęt,lecz trochę zaniedbany

a to warto czy nastepna masówka ?

http://allegro.pl/promocja-wykrywacz-metali-dyskryminator-wysw-lcd-i1726452184.html
Napisano
Do 500 zł to mozesz przekroczy prędkośc o 51 km.I pewni panowie Tobie pokażą nagranie i tam rozróżnisz wszystkie rodzaje metalu i plastiku które pewni panowie wykryli.
A jak chcesz zaczynac z piszczałką to wejdź na alezłoo , popatrz co i ile kosztuje u producenta a potem szukaj okazji cenowych.Ale za 500 to naprawdę polecam przekroczy prędkośc.
Napisano
kicereb jak masz się tak wypowiadać to lepiej zachowaj milczenie:)ja ze swojej strony mogę doradzić coś z Rutusa Ultrę lub Solarisa powinieneś już kupić w tej cenie.Zdrów
Napisano
kicereb już nie pierwszy raz pokazuje klasę swoich infantylnych wypowiedzi, także polecam nie zwracać uwagi, bo to dla niego pożywka.

Niewiele w temacie już da się dodać: Solaris,Ultra, HS-3 może ACE 250 - myślę że śmiało możesz odrzucić chęć kupna tego sprzętu z pierwszego źródła, ale to tylko moje skromne zdanie.
Napisano
Ja polecam Ultrę 2. Mam ten sprzęt i nie narzekam. Na all... pokazują się czasami w kwotach do 500zł. Myślę, że jak na początek to sprzęt super.
Napisano
Sprzęt w który warto zainwestować zaczyna się od 700 zł a ten chiński to nawet strach koło kontenera postawić żeby służb oczyszczania miasta nie zdenerwować . Można nim szukać kluczy pod dywanem pod warunkiem że dywan jest cienki
Napisano
Aha to wszystko raczej co chciałem wiedzieć

Wiadomo co warto brać a co nie
Wszystkim dziekuję za przydatne wskazówki
Kicerman nawet tobie :-) abyś nie czuł się urażony
a tak na serio to trochę więcej przyzwoitośći"

Pozdrawiam
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie