Skocz do zawartości

Minelab Sovering gt

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam problem podłączyłem o 7rano akumulatorek do ładowania i bardzo mocno się swiecił jak i ładowarka (z przetwornikiem sprowadzana z USA). Przyszedłem o 10rano patrze nic się nie świeci a ładowarka raczej sama z siebie powinna świecić wiecie może co jest grane?
Napisano
Zielona dioda w Pakiecie przygasa po naładowaniu się akumulatora.

Dioda czerwona w ładowarce świeci się ciągle oczywiście jeżeli jest podpięta do gniazdka" :)

pozdrawiam.
Napisano
wzllubin,o ile mnie pamięć nie myli to w USA sieć ma napięcie 110V.Jeżeli miałeś ładowarkę na to napięcie to już ją załatwiłęś.Możliwe, że także elektronikę w akumulatorze.
POZDRAWIAM.
Napisano
A jeżeli bym wizą zwykła ładowarka o takich parametrach 12v 100mA to mogla by by bo w oryginalnej jest 15V 100mA i tylko tej prowizorycznej używał bym do przyjścia nowej
Napisano
spalic baterii na pewno tym sposobem nie spalisz, ale czy sie naladuje odpowiednio ? mozesz sprobowac. Ja na takie sytuacje awaryjne mam jeszze zasobnik na zwykle baterie - tez polecam nigdy nie wiesz kiedy sie przydaje :D
Napisano
aha sprawdz polaryzacje tej ladowarki, bo cos mi sie wydaje ze standardowe mialy odwrotnei bieguny niz ta minelaba!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie