Skocz do zawartości

C.SCOPE CS5MXP

Słuszny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Proszę o opinie na temat tego wykrywacza.Zależy mi na pracy w trybie statycznym,nie podwójnym.Konstrukcja wytrzymała,zasięg,metal,kolor.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Napisano
Moja opinia: sprzęt nie warty kasy którą trzeba położyć (mówię o nowym detektorze), ogólnie c-scope to przereklamowany towar, 15 lat temu kiedy na naszym rynku nie było jeszcze takiego wyboru to ów marka zdobyła uznanie bo matka ziemia jeszcze płytko pod powierzchnią obdarowywała nas fantami. Na obecne czasy sprzęt za płytki, dla początkującego dobry ale używany za max. 1000zł. Dodam tylko że firma cs od 15 lat nie wniosła nic ciekawego, nie polepszyła w najmniejszym stopniu zasięgów swoich detektorów gdzie inne czołowe firmy światowe pracują nad rozwojem swoich wyrobów co zrozumiałe jest przy dzisiejszym nasyceniu rynku. To tak jak postawisz obok golfa z roku 95 i golfa z roku 2011 nie mówiąc już o jezdzie próbnej.
Napisano
dodam jeszcze ze na militarkę jest w miarę ok bo na statyku hełm z tych 70cm pociągnie ale jezeli chodzi o drobnicę kolor to zawiódł mnie na zasięgu , porównałbym to do kanarka 250 a kanarek kosztuje chyba teraz w granicach 800 i to nówka z gwarancją, chodziłem i na jednym i na drugim ponad rok
Napisano
konstrukcja w tej marce jest dobra nawet w trudnych warunkach,jest to dynamik nie statyk!posiada pinpoint do namierzania przedmiotu.co do zasiegow to fakt słabe jak na te czasy ale helmik to kolo 1m leonard17 troche zaniżyłeś:)
Napisano
Wiesz Arek z metra to może i pociągnie ale na słuchawkach i bardzo powoli trzeba chodzić.
15 lat temu miałem Smętka, potem kanarka 250, potem C-SCOPY, i teraz wróciłem do Garretta z tym że GTI 2500 i przy Garrecie już zostanę fakt ze trochę kosztuje ale przynajmniej wiem za co płacę zupełnie inna bajka niż w detektorach wcześniejszych, kopiesz to co chcesz a nie to co musisz i stare cienkie sreberka na sztych kopniesz a niestety czas swoje zrobił i po pięciu wiekach monetki głęboko zalegają poza zasięgiem sprzętu za 1000zł taka jest prawda no chyba że na zoranym polu.
CS są mocne, proste w obsłudze ale brakuje zasięgów dlatego ta cena to jakieś nieporozumienie nawet jak kupisz w GB, ja bym porównał 5mx do ACE 250 i wiemy ile nowy ace kosztuje a ile CS i oto odpowiedz na pytanie.
Tak prywatnie kolego Arkadiuszu trafiłeś w swoich rejonach z tymi C-Scopami na dobry teren w odpowiednim czasie,nakopałeś fantów bo wtedy jeszcze były w miarę płytko a teraz z obojętnie jakim CS pochodzisz w miejscach powszechnie uczęszczanych np. w okolicach Ledyczek -Podgaje i po całym dniu w kieszeni jak znajdziesz 5 łusek to będzie szał, niestety Panowie dobre czasy się skończyły, trzeba kopać coraz głebiej, trzeba kupować coraz to głębszy a co za tym idzie droższy sprzęt, trzeba się coraz więcej nachodzić i zaszywać coraz głębiej w lasy, ale znam też takich co kupi za 500zł chinczyka wyjdzie na wsi za drewniany kibel i MG-ola pyknie no tak tylko ze to juz są tereny i działki prywatne i tam jeszcze jedynie cos można wykopac prosto i swobodnie
pozdrawiam wszystkich wykrywkowych napaleńców

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie