Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz do 650zł na kolor

marekkom55

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cryssmar jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ;) za ta kasę to wchodzi w grę f2 lub ace 250, 150nie bierz bo jest sporo słabszy. f2 ma lepsze zasięgi niż ace ale za to jest delikatniejszy.
Napisano
F2 rzeczywiście jest trochę delikatniejszy. Na panel (bo on jest najbardziej delikatny) swojej wykrywki nakleiłem przezroczystą folię. Każdemu posiadaczowi f2 polecam tak zrobić.
Napisano
No jeżeli boicie się nieseryjnych wykrywek, to z tych seryjnych również polecam F2. Lepszy zasięg od ACE250, leciutki, cewka mniej podatna na uszkodzenia (chyba że ktoś nią kosi trawę ;P).
Napisano
ja swoją proximą chodzę właśnie jak z kosą :D nie raz w karpę walnę na polu w kamień a to mi upadnie a to przewróci :D i działa bydle z f2 już tak nie poszalejesz, trzeba po prostu uważać.
Napisano
Ja też stawiam na F2.
Jednak musisz pamiętać że baterie 9V są droższe niż AA. Zainwestuj w dobre aku. Starczą na lata.

A co do folijek to na T2LTD też mam folijkę. A raczej dość grubą, względnie sztywną chińską folię jaką spotyka się w opakowaniach zabawek. Można przez nią zobaczyć co jest w środku a jednocześnie jest na tyle sztywna że trzyma kształt opakowania. Folia przyklejona dookoła silikonem. Wygląda to jak wygląda ale jest mega wygodne. Rękawiczki w błocie i piachu a ja tym naturalnym papierem ściernym mogę przecierać, skrobać, drapać itd. A pod spodem żyleta. Dopasować taką folię to 10min roboty.
Pozdrowionka.

Odezwię się z wakacji :)
Napisano
Witam.Pomyśl o Alphie 2000,już któryś z kolegow o niej wspominał.Kosztuje 650zł i 5 lat gwarancji.Ja mam delte ,a alpha to jak delta bez ID i PP,a zasięgi bardzo podobne.Pozdrawiam.
Napisano
po to są wynalazki żeby z nich korzystać, po co się uwsteczniać, to tak jak byś miał ładną toaletę a chodził za stodołę :D po prostu wygoda i szybkość poszukiwań wzrastają.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie