Ranger 1944 Napisano 16 Lipiec 2011 Autor Napisano 16 Lipiec 2011 Witam,Proszę o pomoc w ustaleniu typu gogli umieszczonych na czapkach żołnierzy 3 DSK z poniższej fotografii. A konkretnie interesuje mnie kwestia czy są to gogle z przezroczystymi szybkami czy też z barwionymi w kolorze czerwonym?Pozdrawiam,Łukasz
mietek Napisano 17 Lipiec 2011 Napisano 17 Lipiec 2011 Ta wersja byla tez z szybami w kolorze zoltym.Bialych jak na razie to nie widzialem.
Ranger 1944 Napisano 16 Lipiec 2011 Autor Napisano 16 Lipiec 2011 Witam,Proszę o pomoc w ustaleniu typu gogli umieszczonych na czapkach żołnierzy 3 DSK z poniższej fotografii. A konkretnie interesuje mnie kwestia czy są to gogle z przezroczystymi szybkami czy też z barwionymi w kolorze czerwonym?Pozdrawiam,Łukasz
Pytanie
Ranger 1944
Witam,
Proszę o pomoc w ustaleniu typu gogli umieszczonych na czapkach żołnierzy 3 DSK z poniższej fotografii. A konkretnie interesuje mnie kwestia czy są to gogle z przezroczystymi szybkami czy też z barwionymi w kolorze czerwonym?
Pozdrawiam,
Łukasz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.