Kitkaa Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 minelab E-trac pro tak bardzo Cię to interesuje,że wstawiłeś aż tyle znaków zapytania?-wodą i mydłem je POTRAKTOWAŁAM.I na przyszłość grzeczniej proszę formułować zapytania,bez takiej wielkiej ekscytacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minelab E-trac pro Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Witam.Kitkaa bez obrazy zapytałem bo zauważyłem że tak piękne monetki są bardzo porysowane, stąd moja uwaga.Gratuluje i dziękuje z wyasnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2011 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2011 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2011 rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 6 Grudzień 2011 Share Napisano 6 Grudzień 2011 podeślij te boratynki - już widzę dwa falsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2011 jutro podeślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minelab E-trac pro Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Witam.Gratuluję trojaczka i mam pytanie? Jaka gleba występuje na terenach gdzie no wiesz.......Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 Witam.Sezon 2012 rozpoczęty.Trochę pierdółek z dwugodzinnego testowania nowego sprzętu(opima) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 trojaczki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 rew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.