Kitkaa Napisano 27 Listopad 2011 Autor Napisano 27 Listopad 2011 minelab E-trac pro tak bardzo Cię to interesuje,że wstawiłeś aż tyle znaków zapytania?-wodą i mydłem je POTRAKTOWAŁAM.I na przyszłość grzeczniej proszę formułować zapytania,bez takiej wielkiej ekscytacji ;)
minelab E-trac pro Napisano 27 Listopad 2011 Napisano 27 Listopad 2011 Witam.Kitkaa bez obrazy zapytałem bo zauważyłem że tak piękne monetki są bardzo porysowane, stąd moja uwaga.Gratuluje i dziękuje z wyasnienie.
kopijnik2 Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 podeślij te boratynki - już widzę dwa falsy
minelab E-trac pro Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Witam.Gratuluję trojaczka i mam pytanie? Jaka gleba występuje na terenach gdzie no wiesz.......Pozdrawiam
Kitkaa Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Napisano 7 Styczeń 2012 Witam.Sezon 2012 rozpoczęty.Trochę pierdółek z dwugodzinnego testowania nowego sprzętu(opima)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.