taotao92 Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2011 Ten że pan zamieścił ogłoszenie na odkrywcy że ma do sprzedania wykrywacz rutus solaris ale niestety co sie okazało gdy go kupiłem ni była to solarka tylko md 3006 wiec mam pytanie co mam z tym zrobić? Iść na policje?Jechać do niego i go przekopać? Podpalić dom;p pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 bierz karków i połamać nogi ;) a tak na poważnie zadzwoń i spróbuj się dogadać a jak nie da się a transakcja była przeprowadzona przez allezło to policja może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taotao92 Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2011 właśnie o to chodzi że nie przez allegro tylko przez maila;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 nie kasuj skrzynki. napisz do kolesia e-mail, jak masz numer to zdzwoń, jeśli nie będzie kontaktu napisz grzecznie że dajesz mu 3 dni na kontakt i polubowne załatwienie sprawy jeśli nie odezwie się lub nie będzie chciał idź na policję powinni ci pomóc. Ps współczuje ci że trafiłeś na takiego oszusta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taotao92 Napisano 15 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2011 Dzieki za podpowiedzPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Lipiec 2011 Share Napisano 15 Lipiec 2011 Temat zamknięty.Forum to nie komisariat.Jeśli już zakładałeś wątek o poradę-nie podawaj danych osobowych (mimo wszystko)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 23:39 15-07-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.