wzllubin Napisano 14 Lipiec 2011 Autor Napisano 14 Lipiec 2011 Witam! Mam pytanie czy można w sklepie viking kupić wykrywacz na raty przez internet? Juz kiedys kupowalem tam wykrywacz ale za gotowke.
otrong Napisano 14 Lipiec 2011 Napisano 14 Lipiec 2011 można, wystarczy wypisać odpowiednie formularze i przedstawić do podpisu :)najprościej zadzwonić, telefon do nich nie jest tajemnicą.
sebo_sek Napisano 14 Lipiec 2011 Napisano 14 Lipiec 2011 Można, wysyłają ci na maila umowę, drukujesz, podpisujesz odsyłasz, jak dostaną to wysyłają sprzęt.
armand Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 I nawet nie sprawdzają zdolności kredytowej? Zejdźcie na ziemię z tymi poradami.
doktordetektor Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 To fakt. Nigdy nie wsiadam do autobusu w którym nie sprawdzają biletów :-)
papudrak22 Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 niedawno kupowałem u nich sprzęt na ratyNapisz do nich maila, oni wyślą dokumenty które drukujesz(2 egzemplarze) i wysyłasz na adres sklepu.nie ma żadnego sprawdzania zdolności kredytowej,
gral Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 Właśnie kupiłem wykrywacz na raty.Umowę przywiózł kurier i w jego obecności podpisałem odpowiednie papiery.Podpisujemy też oświadczenie o dochodach"-zaświadczenie z zakładu pracy nie jest wymagane.Całą umowę wypełniamy na stronie banku i resztę telefonicznie (oni dzwonią).Nie ruszyłem się z domu a cala procedura trwała 5 dni roboczych.Pozdrawiam.
sebo_sek Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 Ja opisałem jak to było u mnie. Nie było żadnego pracownika czy kuriera, sprawdzenie zdolności to elektroniczny formularz, a umowę przesłałem pocztą. Może coś się zmieniło, nie wiem - i stąpam twardo po ziemi. Podejrzewam, że wątpiący sami nie przeszli tej procedury i piszą co im się wydaje.Pozdrawiam
sebo_sek Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 A i skanu dowodu też nie było - wystarczył im numer
gral Napisano 15 Lipiec 2011 Napisano 15 Lipiec 2011 Kolego sebo_sek jest dokładnie tak jak mówisz,ty prawdopodobnie brałeś kredyt w L",a ja w Ż".Inny bank inne procedury,ważne że cel osiągnięty.Na pewno da się to załatwić bez wychodzenia z domu.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.