Skocz do zawartości

Kupno w sklepie viking

wzllubin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Mam pytanie czy można w sklepie viking kupić wykrywacz na raty przez internet? Juz kiedys kupowalem tam wykrywacz ale za gotowke.
Napisano
można, wystarczy wypisać odpowiednie formularze i przedstawić do podpisu :)

najprościej zadzwonić, telefon do nich nie jest tajemnicą.
Napisano
niedawno kupowałem u nich sprzęt na raty
Napisz do nich maila, oni wyślą dokumenty które drukujesz(2 egzemplarze) i wysyłasz na adres sklepu.
nie ma żadnego sprawdzania zdolności kredytowej,
Napisano
Właśnie kupiłem wykrywacz na raty.Umowę przywiózł kurier i w jego obecności podpisałem odpowiednie papiery.Podpisujemy też oświadczenie o dochodach"-zaświadczenie z zakładu pracy nie jest wymagane.Całą umowę wypełniamy na stronie banku i resztę telefonicznie (oni dzwonią).Nie ruszyłem się z domu a cala procedura trwała 5 dni roboczych.Pozdrawiam.
Napisano
Ja opisałem jak to było u mnie. Nie było żadnego pracownika czy kuriera, sprawdzenie zdolności to elektroniczny formularz, a umowę przesłałem pocztą. Może coś się zmieniło, nie wiem - i stąpam twardo po ziemi. Podejrzewam, że wątpiący sami nie przeszli tej procedury i piszą co im się wydaje.

Pozdrawiam
Napisano
Kolego sebo_sek jest dokładnie tak jak mówisz,ty prawdopodobnie brałeś kredyt w L",a ja w Ż".Inny bank inne procedury,ważne że cel osiągnięty.Na pewno da się to załatwić bez wychodzenia z domu.Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie