cross2900 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 Witam kojarzy ktoś od czego to Charakterystyczny jest korek nie na blaszki jak w wsk czy shl tylko zwykły gwint .Sorry za kiepskie foki robione późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross2900 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross2900 Napisano 8 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2011 z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Jak możesz to dodaj fotkę tak centralnie z boku (nie po skosie) Ja stawiam na motocykl W-F-M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopperrulez Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Mnie to tez wygląda na WFM-kę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross2900 Napisano 9 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2011 Tak jak mówicie oglądałem zbiorniki od WFM ale miały inny wlew teraz znalazłem taka wersję czyli jednak WFM A myślałem że coś ciekawszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Poczekaj trochę.Po następnej wojnie będzie to motocykl przedwojenny"i z pewnością będzie ciekawszy ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.