s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 Tytuł napisałem z małych liter, ponieważ wielkie i" i małe l" wyglądają razem jak rzymska dwójka. Na książkę natrafiłem podczas pobytu we Włoszech. Niestety nie wszedłem w jej posiadanie, ale mogłem wykonać zdjęcia.Książka jest elementarzem do politycznego prania mózgów najmłodszym wiekiem i stażem kandydatom na przyszłych faszystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 i co w związku z tym we włoszech do tej pory można natrafic na wiele pozostałości po faszystach a wielu starszych włochów chwali sobie czasy Benito a jego wnuczka jest aktywnym politykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 Bardzo karkołomna składnia zdania :). To w związku z tym, że jest to książka z epoki i tematycznie pasuje do tego Forum. W dodatku niewiele egzemplarzy uniknęło przemiału i nie jest to jakiś populares. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Drogi kolego s_boj zamieszczajac pierwszy post opisałeś nam forumowiczom zresztom bardzo ładnie jak to podzczas pobyt we włoszech trafiłeś na ową książke i jak to nie mogłeś wejść w jej pośiadanie ale naszczeście mogłeś zrobić kilka zdjęć.Napisałeś Też i znowu bardzo ładie że książka o której mowa jest elementażem do prania mózgów młodym kandydatom na faszystów świetnie.Niestety nie napisałeś nam o tym że książka jest żadkim egzemplażem a może nawet białym krukiem i to już nie było bardzo ładne.Nie wiem czy wiesz ale nie każdy bywa we włoszech i podejżewam że nawet tytuł o którym napisałeś z małej litery bo tak a nie inaczej bez tłumaczenia nic potencjalnemu a może i bardzo wykształconemu użytkownikowi tego forum nie wiele mówi.Jeżeli chodzi o mnie i mój pierwszy post to chodziło mi o to że napisałeś wszystko i nic wcale nie zareklamowałeś tej książki.Natomiast co do składni moich zdań to jeśli jest dla Ciebie zbyt zawiła lub nie zrozumiała w naszym ojczystym języku to kolejny post moge napisać specjalnie dla Ciebie po włosku.Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych tak owocnych wycieczek do słonecznej Itali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 zresztom", Itali", włoszech", elementażem"Nie chcę się czepiać, ale szanuj ojczysty język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.