mike1006 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 Witam serdecznie,nie mam pojęcia czymże był owy pojemnik, ani do czego służył. Prawdopodobnie jest pokryty jakimś mosiądzem, miedzią czy czymkolwiek co ma podobny kolor. Chciałbym uzyskać jakieś informacje, czym albo jak moge go wyczyścić, jeśli nie posiadam widzy odnośnie z czego jest dokładnie zrobiony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 Dołącz fotke.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 w dalszym ciągu kolego zdjęcia ie wchodzą"krótko - wybierasz zdjęcie z dysku, w odpowiedniej rozdzielczości, tak aby weszło na forum --> następnie załaduj zdjęcie"jak pokaże się miniatura wybranego zdjęcia ---> dopiero dajesz do niego opis i na koniec dodaj"powinno zadziałać :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1006 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 1 ( idiota ze mnie, zaznaczalem zdjecie, a nie dawalem zaladuj...ehh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1006 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1006 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1006 Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2011 i na odwrocie emblemat; ryby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Wygląda to na stop miedzi, czyli do polerowania. Wydaje mi się że widze resztki platerowani, polerowanie to zetrze.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1006 Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2011 Czyli co, można to pastą do zębów potraktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.