Skocz do zawartości

Żetony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a ma koś z was może namiar na jakis katalog żetonów takich i tych z napisem DOM lub DOMINIUM zwłaszcza wielkopolska mnie interesuje zetony folwarczne pozdrawiam i z góry dzieki
Napisano
interesują mnie publikacje artyk. i stronki internetowe dotyczące tych zetonów majatkowych jak ktos cos takiego trafił to poprosze o lika ja kilka znalazłem ale moze wy cos plecicie pozdr
Napisano
Witam kiedyś pewien kolega podesłał mi coś takiego może pomoże http://www.poszukiwanieskarbow.com/numizmatyka/zastepczy.html pozd.
Napisano
A nie prościej konkretnie zapytać o te dominium?
Tak przy okazji wkrótce do tej stronki podepnę opracowanie na temat żetonów farbiarskich.
Pozdrawiam
AG
Napisano
na forum tak ale jeden facet ma kilka róznych iwolałbym miec jakąś literaturke mosze sie wybrac do niego i to zobaczyc jeszcze ich nie widziałem wiem ze niektóre osiagaja niezłe ceny na allegro a inne sa popularne chciałbym od niego to wziąć ale chce sie przed tym w literaturce obczytać zeby nie wtopić to z podpoznańskich folwarków tyle wiem raczej ciekawe no i nie z ziemi tylko szuflada podobno po dziadku co je uzywał u pana:)pozdrawiam
Napisano
Pozycja mocno zdezaktualizowana. Od ręki dopisuję kolejnych 1000 obiektów do tego katalogu. Obecnie nie ma na rynku nic aktualnego wiec Manierka będziesz miał problem z literaturą.
Kup, wstaw zdjęcia i zobaczymy co zacz.
Pozdrawiam
AG

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie