Skocz do zawartości

Sezon 2011 ! Bieszczady START !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiadomo ,że nie każdy! Ale nasze strony są bardzo często i chętnie odwiedzane przez ludzi z całej Polski. W każdej wiosce przynajmniej kilka miejsc Agroturystycznych , badź ' Pokój do wynajęcia '

Czyli przyjezdny wyciągnął CI klamrę z pod nosa, a potem CI ją odsprzedał ?
  • Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
pooshkins
no włąsnie ze nie. to inna bajka, on mi ja na lesie sprzedał. pod koniec dnia spotkałem ich, no i tak pokazywalismy swoje fanty. i on ta blache wyciaga, opowiada jak znalazł. troche ciezko bylo w to uwierzyc no ale 3 gosci poswiadczyło to kupiłem za pół ceny. nie miałem pojęcia że to pic, dzis widziałem inna klamre orginał faktycznie inna,
Ty tez z Bieszczad?
Napisano
Mr.Dezerter.1918 siedzisz kilka lat i takie coś heh ?
Tak jak wspomniał Pooshkins z tytułeu wątku to teren ogólnie znany, a co się z tym wiąże spenetrowany i to bardzo mocno. Gadanie o niezmierzonych klamrach i drobnicy w rejonie wskazanych kwaterunków mozna włożyc między bajki. Jesli wychodzi jakakolwiek nalezy to uznać za niewatpliwy sukces, czasem jesli chodzi o niektóre górki cud. Zresztą realia bardzo szybko sprowadzaja na ziemie przyjezdnych. To już nie te czasy. Nie ma tez co sie podniecać wrzucanymi zbiorówkami, to fanty z przed lat, z róznych stron. Ludzie, którzy maja jakiekolwiek dokonania, mieli, nie chwalą się tu na pewno.

A teraz udanych łowów :0
Napisano
tylko przez szacunek do ciebie nie odpisze,a co do pierwszego postu - to nic nie szkodzi abyś założył taki watek w którym nie będziesz miał żadnych obiekcji - jedno ci przyznam :) w Biesach już od dawna posucha :):)
Napisano
cis.
nie wiem o co CI akurat tu chodzi. to nie nowosc ze ktos dał sie najechac na takie cos. jezeli juz kupiłem to nie znaczy ze lepeć. a co do kwaterunków. nie wiesz to nie mów;] ja troche wiecej chodze po biesach i wiecej widziałem ;] i powiem Ci ze w 100% lepiej jest iść na miejsca starych zakwaterowan;] odsyłam do książek poczytaj a potem mów;p można było by tu mówić dużo na ten temat;]
pzdr;]
Napisano
Mr.Dezerter.1918 (48 / 4) 2011-06-27 14:19:02

stary simsonek;] zielony;] jak trzeba w krzaki sie go włoży i bd git;] jeszcze prawka nie ma dlatego;] kilka razy samochodem z innymi odkrywcami";]

Coś czuje , że nie masz 18 jeszcze skończonych .Prawda ?

' ja troche wiecej chodze po biesach i wiecej widziałem '
Napisano
z reszta nie wazne. nie wiem o co wam chodzi dalem ta klamre zebyscie ocenili co to jest. a wy sie burzycie.
fakt ze jestem mlody bo 19 lat ale od 9 juz sie bawie w to. nie mam doswiadczenia takiego jak wy. co widac gdy ta klamre kupilem" ale chce sie poradzic starszych kolegow. pozdro,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie